Monday, January 31, 2011

::erkkkk::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:51 PM 0 gadis & jejaka hot komen !
Dia F : sjujurnya aku still x bleh lupakan kau.
saya : erkkk sorry ea. mls nk pikir2 sume tuh lg.
Dia F : eh, aku cuma ckp je. lgpun aku dh ada gf.
saya : alamak! malu ahahaha eh, aku cuma ckp gak.
Dia F : nk wt camne dh mmg x bleh lupakan kau.
saya : hoi, dh ada gf wtpe nk ingt pmpuan lain lg?! selekeh lah kau!
Dia F : kau je yg x hargai aku.
saya : ....................
hadoii pening lah saya ngan guy.http://www.cute-smiley.com
pelik. suka2 hati je nk ingat kat saya even dh ada gf.
haishh x patut betul lah dia.
tapi saya ngan dia tetap berkawan baik.
ahahaha mengong!
harap maafhttp://www.cute-smiley.com


thanks awak sudi layan ini entry

::Remington Air Wave Hair Dryer::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 10:34 AM 0 gadis & jejaka hot komen !


haa saya suka lah rambut camgini.
tp camne nk dpt hair dryer camni ek?http://www.cute-smiley.com 
hadoii.

thanks awak sudi layan ini entry

Thursday, January 27, 2011

::virtual villagers new believer::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 11:31 PM 2 gadis & jejaka hot komen !

nak story mory cket pasal game nih.
dah main full version punye.
yang nih susah cket sbb ada orang asing pakai topeng kacau2.
tp sgt best game nih.http://www.cute-smiley.com tak bosan!
lepastu dia punye kwasan pun luas.
ada extra puzzle kena solve.
eheheh saya punye baru 4/17 puzzle.
korg try lah kalo nk tahu camne!http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

::Hawaii Five-O::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 11:12 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

saya sgt suka tgok cite nih!http://www.cute-smiley.com
every Tuesday :: 10pm :: AXN



alex o'loughlin
haa dia nih lah 1 satu reason knapa saya suka tgok cite nih.http://www.cute-smiley.com
ahahaha mengong lah!

thanks awak sudi layan ini entry

::macam2::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 12:37 AM 0 gadis & jejaka hot komen !
NINONINO! haiyaa http://www.cute-smiley.com saya manyak bosan maa.
tasabo nak tnggu my adiks n akaks sume balik. yeayyy!http://www.cute-smiley.com
boleh chit chat ngan dorg sampai pengsan!
haa ni saya nak story 1 mende nih.
td my mum suruh halau katak! eyuuuu geli lah.
punyer lah saya menjerit http://www.cute-smiley.com 1 rumah sebab takut+geli.
haiyaaa. apalah amoi.
ehehehe tp sgt kelakar bila ingat balik.
haishhhh.
my mum hanya mampu ktawakan saya.
ahahaha http://www.cute-smiley.com 

thanks awak sudi layan ini entry

Tuesday, January 25, 2011

::Virtual villagers 4 for free::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:36 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

saya suka sangatlah ngan game nih. VV 1,2,3,4 sume saya dah main.
trylah main. sgt best! uhuhu VV 5 dah kuar. nk dwnload! semangat gler! http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

::Eyebrow Threading::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:21 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

ohohoh sakit kot!http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

::sukasangat::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:10 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

haa saya pun tak tahu knapa saya suka benda alah nih. sgt best!

saya jatuh hati bila 1st time bau. ahahaha bila dh beli,dh pkai kat badan baru
perasan yang bau nih sama ngan bau 'abg mazda' tuh.
ahahaha malunyer!http://www.cute-smiley.com



thumbs up http://www.cute-smiley.com for safi balqis perfect 10!

thanks awak sudi layan ini entry

::COOLBLOG::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 3:57 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

suka http://www.cute-smiley.com coolblog!

my febret flavour is honeydew+pearl. superb!http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

::PADAN MUKA!::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 2:37 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

ORANG kata mmg mudah jatuh cinta kat sumone. dlm 1 saat pun boleh jatuh cinta. 
ahahaha yeke? knpiushttp://www.cute-smiley.com
tapi bila nak lupakan sumone tuh, seumur hdup pun blum tentu dpt lupakan.
ahahaha dahsyat gler kot. hadoii~
so, kpd yg berkenaan usaha lift kejayaan,okay!
aja2 fighting!!http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

::JoJo - Keep Forgetting (To Forget About You)::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 1:57 PM 0 gadis & jejaka hot komen !


thanks awak sudi layan ini entry

::my sayangs!::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 11:47 AM 0 gadis & jejaka hot komen !

hritik roshan
my febret hindi actor!http://www.cute-smiley.com


lee min hoo

kim hyun jung

kim bum
korean actors yg sangat chumil2http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

Monday, January 24, 2011

::kekonpiusan =.=::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 10:07 AM 0 gadis & jejaka hot komen !

HELLO peps! saya tak tahu nak buat apa lagi dah. saya baru 19 tahun. sepatutnya umur macam saya nih kena pegi belajar kat Uni. saya pegi belajar kat IPTA 3 bulan je. pastu pegi gatal2 quit. tak boleh nak sesuaikan diri kat sana. haish ape ke teruk sangat manusia yang sorang nih. memang saya nak sgt belajar, tapi saya nak tunggu mood datang. hahaha bleh plak camtu kan? tunggang langgang semuanya!http://www.cute-smiley.com 

thanks awak sudi layan ini entry

Sunday, January 23, 2011

::PHEWITTTTT~::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 2:07 PM 0 gadis & jejaka hot komen !

HELLO peps!http://www.cute-smiley.com first time create a blog and this is my first post!wah! terkial2 gila kot. just want to fill leisure time. I have to learn a lot more for the blog. you follow? I followhttp://www.cute-smiley.com  

thanks awak sudi layan ini entry

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea