Monday, February 28, 2011

::entry saya tak boleh komen::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 9:13 AM 20 gadis & jejaka hot komen !
SELAMAT PAGI semua.
pagi pagi dah berblog.
tak senonoh betul.
heh heh.

lepas tu first thing saya buat, tengok saya punya shoutmix.
cik epola bilang tak boleh komen lagi.
huaaaaa kenapa ni?
tulah nak sangat buat itu buat ini sama blog ni
haa padan muka kau!

saya pun lebih pantas dari kilat betulkan lah apa yang patut.
nasib baik boleh.
kentut ayam serama betul lah.

thanks bagitahu saya yang blog saya ni tak boleh komen.

p/s : ada ke blogger nak komen entry entry saya ni? heh heh



thanks awak sudi layan ini entry

::baby yang sangat chumiL::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 12:09 AM 4 gadis & jejaka hot komen !
ASSALAMUALAIKUM
rindu pulak saya sama kamu kamu yang hot ni.
tadi saya jalan jalan and baca entry cik epal

ada satu entry pasal budak kecik chumiL gila sangat.
perghhh tetiba je saya jadi nak baby jugak bila tengok si nina tu.
ahahaha tak boleh blah!

so, point kat sini, saya nak baby macam nina.
nak nak nakkk!!!

http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

Thursday, February 24, 2011

::tutorial join HEARTBEAT::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 3:09 PM 6 gadis & jejaka hot komen !
HAI awak2 , and awak , and awak , and biawak !
apa nih merepek.http://www.cute-smiley.com
ishhh sekeh karang.

entry kali nih saya nak share camne nak join HEARTBEAT.
ahaha padahal bru lagi seyh.
ishhh3. takpo ehh.
usaha lift kejayaan okies !http://www.cute-smiley.com

otai2 kata, kalo kita dpt bwk kamu2 yang hot2 tuh
pegi register HEARTBEAT, kita akn dpt rm2.
yokoyoko?http://www.cute-smiley.com
saya sendiri pon tak tahu lah kamu2 yang hot nih.

so jom join ramai2 ini HEARTBEAT !
ayoooohhhhhhh !http://www.cute-smiley.com

1 - klik banner bawah nih kalo awak2 nak join ya



2 - klik ICON HEARTBEAT yang mcm saya petakkan tuh



3 - klik CREATE ACCOUNT pastu isi lah segala maklumat bagai yg dia mtk.


4 - bila awak2 suma dah siap isi, awak2 sume yg hot nih pegi klik JOIN HB!AFFILIATE


5 - then, awak2 klik ONLINE APPLICATION ya. isi soklan2 time dajah 1 dulu.
eh eh, bukan. hihihi isi apa yg dia mtk ya.


6 - klik GET A CODE 


7 - copy code yang macam saya bulatkan tuh. ikut awak2 lah ya nak yang 
HORIZONTAL, VERTICAL, SQUARE or TEXT LINKS ya


8 - kalau awak2 sume nak check earning, boleh klik MY HB!AFFILIATE ya


haa dah siap. awak2 sume letak lah banner tmpat yg org nampak.
yang mcm biasa tuh. yang gitu2 tuh okies!

GOOD LUCK OLLLSSSSS!

http://www.cute-smiley.com



thanks awak sudi layan ini entry

::jikalau aku doremon.....::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 10:37 AM 8 gadis & jejaka hot komen !
OKIES !
jikalau aku doremon.
hihi saya di tag oleh CIK EPOLA utk join ini contest.
demi CIK EPOLA tersayang, mak http://www.cute-smiley.com sanggup nak !
hehehe melalut sudaa~

CIK NURUL ATIKA yang bikin ini contest ya.


okay, kalo saya doremon yang monteL2 tuh,
saya akan bagi bdn saya slim melim je ea.
mkn http://www.cute-smiley.com bape banyak yg saya suka pon stiLL slim je
ahaha boley tak camgitu?
soo tak payah lah saya dok seksa diri pegi diet.
adehhh~http://www.cute-smiley.com
power jugak camgitu ek.

haa dah mula berangan dah nih.
pastu saya akn mintak supaya 
senyuman saya yang sumbing kambing http://www.cute-smiley.com nih,
jadi senyuman palinggggg manis http://www.cute-smiley.com mcm marshmallow
yang lembik2 tuh ea.
mmg power lah kan.

hahahaha berangan http://www.cute-smiley.com kuat !

so, saya tag ini 3 kawan ya,
l
l
V


thanks awak sudi layan ini entry

::BLOG PINK::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 8:04 AM 6 gadis & jejaka hot komen !
MORNING oLLsss!
tadi saya jln2 kat belog CIK NINACADBURY
pastu baca2 entry dia.
nampak entry BLOG PINK!http://www.cute-smiley.com

chumiL~
sapa nak join jugak nak tahu lebih lanjut,
klik bawah nih ya.http://www.cute-smiley.com

saya pilih warna blog saya PINK sebab sgt2 chumiL warna nih !
saya sgt2 obsessed dgn warna PINK okies.
grrrr geram!http://www.cute-smiley.com
macam warna2 marshmallow jugak.
chumiLnya mereka.
hihihihi
mata tak boleh beralih http://www.cute-smiley.com lah tgok warna pink !

so, saya nak tag 2 friends ya.
l
l
V




thanks awak sudi layan ini entry

Wednesday, February 23, 2011

::abang kata ada blutot::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 11:10 PM 4 gadis & jejaka hot komen !
HAI http://www.cute-smiley.com korang2 sume!
hahaha saya nak habaq pasai abg saya nih haa.
begini. jeng3~
hahaha mengong.
hp saya yg chumiL nih agk dah tenat lah ye.
malas dah nk layan lg.http://www.cute-smiley.com
orang call cket je mati.
macam hape dah.
tertekan wehh!

pastu hari tu saya mengaruk http://www.cute-smiley.com lah kt abg saya tuh.
sebabnya, hp 2 3 bijik senang2 je bg kwn dia.
hape dia ingt hp tuh dia yg punya.
jotos karang kepala tuh.
hp saya dah tenat camtu, nk guna hp apa lg?http://www.cute-smiley.com

nak tunggu my akak belikan C3, eh dh tukar.
tanak C3 dah. nak LG GW 305.
hahaha mengoder je.
dia kata tungggu bln 8.http://www.cute-smiley.com
tunggu dgn hati yg sabar & ikhlas.

so, tadi abg saya masuk2 bilik saya bagi hp.
wah! teruja seyh.http://www.cute-smiley.com
pastuh saya tgok hp tuh lelama,
tergelak besar http://www.cute-smiley.com pulak dah saya. hahaha
dia dgn selamber ckp
"okay lah tu, ada blutot"

banyak lah dia punya blutothttp://www.cute-smiley.com
hehe tp okay lah kan drpd hp saya yg dah tenat tuh.

thanks awak sudi layan ini entry

::saya lapar =.=::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 2:22 PM 10 gadis & jejaka hot komen !
LAPARhttp://www.cute-smiley.comtahap giler babun mati bini lah !
erghhh!
mak, jgn masak sedap2 ye.
hehehehe kalo tak  nanti saya nk mkn.
lalalalala~http://www.cute-smiley.com
saya tgh diet.
masak simple2 je.
hihihihi.

kalo saya masak,
confirm satu rumah diet!
hahahahahahttp://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

::FAFAU DILAMAR OLEH MACHO GUY SECARA LIVE DI RADIO::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 9:27 AM 7 gadis & jejaka hot komen !
MORNING oLLssss!
korang tahu tak? tahu? tak?
eh eh, men2 pulak. hihihi
fafau kena lamar dengan jejaka secara live dekat radio! http://www.cute-smiley.com
gler kentang lah jejaka tuh.
waa salute kat mamat tuh.
gler berani macho sume lah.
sampai nnges si fafau tuh bila dengarhttp://www.cute-smiley.com
dat guy ckp nk jadikan fafau suri hidup dia.

jelesh pulak lah aku camgini.
takde ke jejaka2 yang berani camtu nak lamar waa kt radio jgk?http://www.cute-smiley.com
hahahaha mengong lah pulak.
berangan kuat ea. ishh3
confirm waa akn nanges terharu sampai banjir nih rumah.
cukup2 lah tuh awak berangan.
jgn harap ye nak ada org lamar awak camgitu.http://www.cute-smiley.com

p/s : perkara paling bahagia http://www.cute-smiley.com bagi gadis ialah bila dilamar oleh jejaka !



thanks awak sudi layan ini entry

Tuesday, February 22, 2011

::saya gadis biasa::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 10:41 PM 7 gadis & jejaka hot komen !
HAI hot peoples!
saya gadis biasa. phewitttttt!http://www.cute-smiley.com
hehehe mengong tau.
act saya bkn gadis yg mementingkan kesempurnaan.
tp saya menerima kelemahan sbb nanti saya
akn jmpe jgk kesempurnaan tuh.
saya bukan gadis materialistik.
cukup sekadar kasih syg yg diberi.http://www.cute-smiley.com
hehehe lalalalalalala~
saya bukan mementingkan paras rupa.
saya bukan mencari seperti HRITIK ROSHAN.
cukuplah sekadar sejuk mata + hati saya memandang.http://www.cute-smiley.com
apa yg penting, terima saya seadanya.
kelemahan + kekurangan + keburukan etc lah.
hehehehhe
and jujur + ikhlas + setia
oo yeahh yeahhhh!http://www.cute-smiley.com

p/s : poyo tak? poyoo tak? ehehe lalalalalalala~

thanks awak sudi layan ini entry

::aku tak percaya cinta~liyana jasmay::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:10 PM 0 gadis & jejaka hot komen !



Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Namaku tak perlu disebutkan
dari suara pasti kau kenalku
rupaku tak payah dibayangkan
memang kau tak rugi bertemuku

Ku selalu lihat dari jauh
kutahu kaupun rasa sesuatu
bila kau perlu diriku tiada
biar menjadi misteri hidupmu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Memang benar kau jadi rebutan
ramai gadis yang terpikat denganmu
tapi aku beza dari semua
bukan aku menjual mahal

Kerana ku cukup semua
hanya tiada hmmm teman lelaki
sekadar sekadar cuci mata
melihat lelaki seperti kamu

Aku tak pernah fikirkan cinta
sekadar mengusik kamu
biarlah cinta yang datang padaku
aku tak percaya

Aku tahu kau ingin bercinta
janganlah cepat jatuh cinta
berkawan dahulu baru ceritanya sempurna

Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya cinta
Aku tak percaya C I N T A

Baru semalam aku bermimpi bertemu kamu
Peliknya rasa lantas kutersedar
Aku tak percaya



thanks awak sudi layan ini entry

::"Saya nak join bloglist Nelly The Strange"::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 2:52 PM 6 gadis & jejaka hot komen !

OLAAA oLLsssss!
okay, CIK CHII yang chumil tuh bagi saya keje.
heheheh thanks dear.
keje "Saya nak join bloglist Nelly The Strange"
hihih so lepas dpt keje nih je saya terus buat okay!
heheh excited.http://www.cute-smiley.com wehuuuu~

hihihi so CIK NELLY, "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" okies dear
saya pilih kategori COOL yaw.
sgt seronok ya kalo pegi dekat belog CIK NELLY.
entry yang besh giler!http://www.cute-smiley.com

so, korang nk join jugak?
moh kita ramai2 ea.
just klik banner CIK NELLY atas tuh je yep!

i want tag these personshttp://www.cute-smiley.com 
l
l
V


thanks awak sudi layan ini entry

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea