Wednesday, April 27, 2011

::bila diaju soalan yang malas nak jawab::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 2:34 PM 11 gadis & jejaka hot komen !
HOOLAAA~
lama kot tak update blog sebab pergi honeymoon dekat tasik china selatan. means melayan perasaan sambil diulit mimpi indah disiang hari.

semalam dapat makan tempe goreng cecah sambal kicap. superbbb lah kan. cumaaa saya tak dapekkk makan durian. dok bodek bodek mak suruh beli, mak cakap kat sini tak musim lagi lah. HAHA kempunan =.='

soalan yang selalu diajukan kat saya dan saya rasa macam erghhhh nyampah lah haku nak 
jawab -------> sekarang study kat mana? dah study balik ke belum?


bila saya dapat soalan macam tu rasa malas nak jawab tahu! saya hanya mampu tersengih sumbing kambing okay. bila saya jawab tak belajar mana lagi pun then saya akan dapat jawapan jawapan yang menyakitkan jiwa raga. lah, apesal tak study? result kan bagus. bukan study kat matriks ke?

sejak kapan gue study kat matriks =.=' apply pun tidak. hehh~ dan akan mulalah saya terasa diri ni kerdil bila diaju soalan soalan yang sebegitu rupa. mana idakkk nya, sedang sibuk rakan sebaya bertarung nyawa nak final exam, saya masih lagi dok rileks rileks kat rumah!

padan mukoo ekau! sapo suroh ekau berhenti study doket UiTM doluu? haa kan dah rasa diri tu kerdil even diri ekau tu besauu macam anak gajoh eh! sobbss3~

p/s : sila jangan tanya saya soalan soalan sebegitu rupa lagi ye makcik makcik, pakcik pakcik, cikgu cikgu semua =.=' harap maklum~




thanks awak sudi layan ini entry

Wednesday, April 13, 2011

::Jom Join Give Away Aimi !::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:43 PM 12 gadis & jejaka hot komen !

ohkay, cik aimi buaddd GA ni. so tak join rugi sebab hadiah dia best. korang nak join jugak? click banner atas tu ohkay!


syarat syarat nak join GA ni :

- letak entry tajuk : Jom Join Give Away Aimi ! ****** DONE!
- letak banner di atas dlm entry korg ****** DONE!
- letak dekat side bar jugak.. kalo takde , kira terbatal dgn sendiri okay ? ****** DONE!
- follow blog saya sebab senang korg nak tgk update , tp taknk follow , tak kisah ^^ ****** DONE!
- tag 2 rakan yg ade blog ^^ ****** DONE!
- last one : letak link url entry korg dekat komen saya okay , jangan letak dekat SB. ****** DONE!

- tarikh tutup 30 APRIL 2011


so saya nak tag 2 sahabat ini

|
|
|
V

1)  adik manis FABH
2)  EDRINA chumiLL




thanks awak sudi layan ini entry

Tuesday, April 12, 2011

::Happy Birthday Mumung!!::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 12:15 PM 7 gadis & jejaka hot komen !
ASSALAMUALAIKUM~
hari ni, 12 April 2011 birthday my sista yang ke 14!

si mumung~

ummu, semoga awak menjadi best student kat SSP, okay! 
mum said "happy birthday ummu! semoga berjaya and tabah selalu. belajar sungguh sungguh naa" ada lagi mum cakap tapi I lupa. heheee~ senang cerita, call mum ye.

nah kek untuk awak!

we love and miss you so much!



thanks awak sudi layan ini entry

Friday, April 8, 2011

::Geum Jan Di kakak saya?::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 12:11 PM 14 gadis & jejaka hot komen !
ASSALAMUALAIKUM~
di hari jumaat yang hening ni, tiba tiba saya terimbau kembali suasana semasa belajar 3 bulan di UITM dulu. *apesaL semacam je ayat aku ni =.=' korang layankan jelah heh*

dulu sempat lah jugak saya bergelar student Uni for 3 months. saya quit sebab tak seronok study sana. boleh? act seronok je study sana, tapi kalau hati ni dah tak minat nak study sana, den tak boleh cakap apo eh. so bermula lah kisah penganggur terhormat kat rumah =.='  ada siapa siapa nak bagi saya kerja? *sempat lagi kau*


memang seronok lah kan dapat duduk dorm yang ada 20 orang dalam tu. mahunya roboh bangunan kitorang buekk nyooo! *tapi macam kat sekolah berasrama pulek doh =.='*

best sebab satu dorm semua sekepala. weekend tengok movies ramai ramai guna lappy yang cinonet je screen dia. haha. peluk sana peluk sini. tettttttt! haihh apo pulok cito pelok pelok ni eh. korean, omputih, melayu semua kitorang tengok. studynya entah terbang kemana dah.

time tu cerita korea Boys Over Flower pemesss gilakk lah kan. last year? pemes lagi ke cerita tu? alah still hot hot lagi lah. mana taknye, hero dia kacakk ouh!! dok kitorang layan layan cerita tu dengan akak senior semua, sorang kawan cakap "eh abid(bukan nama sebenar), muka Jan Di(heroin) sama lah macam muka kau! time kau free hair"


heh? saya yang agak terpinga pinga senyum sumbing jelah. then sorang lagi cakap " ha'ah lah abid! sama!" adehhh~ memang parah mereka semua tu =.=' dan setiap kali mereka tengok cerita tu, dorang akan panggil saya "abid abid! cepat tengok akak kau ni!" hahahaha. kelakar =.=' akak senior siap cakap lagi "abid, aku nak tengok akak kau ni. kau nak tengok tak?" sabauu jelah haku.

time cerita BOF kat 8TV, my adik ada jugak cakap yang muka Jan Di tu macam muka saya. tang mana yang sama tu saya tak tahu lah. jauh bebenor mok tengoknye eh!

p/s : sila pengsan kalau rasa macam dah senoneng je baca entry perasan saya ni. peace *_^




thanks awak sudi layan ini entry

::Yuyu Zulaikha-Ferrero Random GiveAway::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 11:10 AM 4 gadis & jejaka hot komen !

walawehhh~ comelkan gadis puteh gebu ni. Yuyu Zulaikha. siapa tak kenal dia ni, pemes okeyh!
so si gadis comel ni ada buadd giveaway. best punya!!

hadiah utama ferrero collection! tetiba ngidam, so mahu grab itu hadiah. muahahahah~
korang nak juin jugak? before cik gadis comel ni tamatkan riwayat giveaway ni, meh juin ramai ramai. just click banner Yuyu Zulaikha atas tu yoooo! muehehehehe~




thanks awak sudi layan ini entry

Thursday, April 7, 2011

::untitled::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 1:59 PM 18 gadis & jejaka hot komen !

menangis, menangis dan
terus menangis~~~



thanks awak sudi layan ini entry

::BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 6 ) !::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 1:03 PM 4 gadis & jejaka hot komen !
Santai Bersama BEN ASHAARI

okay, saya nak join. muahahaha.

soalan ----->  Jam tangan ini milik seorang blogger.. bagi url blognya ..
image




thanks awak sudi layan ini entry

Tuesday, April 5, 2011

::GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 11:37 AM 18 gadis & jejaka hot komen !
Santai Bersama BEN ASHAARI



thanks awak sudi layan ini entry

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea