Saturday, February 19, 2011

::menganjing = mendoggi okeh!::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 3:12 PM
HAI korang2 yang hot tuh!
kenyang dah sume lunch tadi?
ahahah saya diet so tamo mkn okies.
nih haa nak ckp pasal sorg kawan saya yg hotak dia dh mereng.http://www.cute-smiley.com
ada ke patut saya ngh syok2 ber'comments' dkt fb ngn dia, dia buat saya blurr.
tapatot2. ishhhh3.
haa dia menganjing waa kt dlm comment tuh
tp waa suka sebut menganjing tuh mendoggi.http://www.cute-smiley.com
mendoggi = menganjing heh!
senang cite korang baca sndiri ea. hihihihihi


haa dah clear beb?
sgt2 tasenonoh itu budak.
hahahaha ex classmate yg giler!
i like~
jap2 i bagi link yg dia bagi tuh ea. HERE !
mata terbukak luashttp://www.cute-smiley.com ke tgok gambar tuh? hehehe
tasenonoh kan? ishh3.http://www.cute-smiley.com 
saya mana lah tahu bab2 camtu.
doggie tuh ada maksud yang camtuh.
ayooo~



thanks awak sudi layan ini entry

3 gadis & jejaka hot komen ! on "::menganjing = mendoggi okeh!::"

irzat adam on February 19, 2011 at 6:28 PM said...

lwk2....haha3

M[i]$Z[a]C[k] on February 19, 2011 at 10:56 PM said...

haishhh~ ilmu tu pon kne amek tau jugak kot.. hahahhahaha

marshmallow on February 20, 2011 at 3:08 PM said...

irzat adam : lawak ea? malooo lah. blushing2 saya time tgok link dia bg tuh. haishh tah pape. ish3. hehehehe

miszack : errr kena amek tahu jgk ea wak ilmu tuh? saya tuntut ngan awak lah camgitu ye? yeayyyy~

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea