Thursday, February 17, 2011

::UNGUNYA CINTA::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 9:12 AM
MORNING awak2 sume!
errr hehe hari nih pagi2 saya dah penuh dgn senyuman plak.http://www.cute-smiley.com
heh heh lpas tlong mak sume wat keje umah, keje saya dok hadap lappy lah ye.
last nite saya tgok UNGUNYA CINTA kat ceritamelayu.
sbbnya time kat ASTRO RIA saya tak sempat nak tgok. ehehe


saya bg 8/10 okay!
sgt best infinity ler cite nih.
sume cukup. kelakar+sedih+romantik.
even sad ending, nangis sorg2 plak mlm td. heh hehhttp://www.cute-smiley.com
SHARNAAZ AHMAD yg sgt kacak tuh. 
dgn LEEZ AF4 yg best sgt acting dia.
bg saya tak menyesal kot tengok. lalalalalaalalaalhttp://www.cute-smiley.com


thanks awak sudi layan ini entry

6 gadis & jejaka hot komen ! on "::UNGUNYA CINTA::"

Red Apple on February 17, 2011 at 9:34 AM said...

saya dah tengok! giler best kan citer die... Suke bangat sih!

marshmallow on February 17, 2011 at 9:47 AM said...

tahu takpe. dorg kelakar kot. heh heh. tp ending dia sedih :(

:: Noonoy :: on February 17, 2011 at 10:25 AM said...

aiehh? mlm td ade main ag? ala~ terlepas. .huk3.. tol2.. cte nie beshh! :)

marshmallow on February 17, 2011 at 10:32 AM said...

eh, x lah. malam tadi saya tgok kat website ceritamelayu tuh. ehehe bersalji di kuala lumpur pun ada. heh heh

:: Noonoy :: on February 17, 2011 at 2:26 PM said...

oouhh~ eh! tak perasan lak da link kt n3 ni.hehe okeyh2.. layannn. . (=

marshmallow on February 17, 2011 at 2:37 PM said...

hehehe layan sume cite kat situ. *wink2

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea