Friday, April 8, 2011

::Geum Jan Di kakak saya?::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 12:11 PM
ASSALAMUALAIKUM~
di hari jumaat yang hening ni, tiba tiba saya terimbau kembali suasana semasa belajar 3 bulan di UITM dulu. *apesaL semacam je ayat aku ni =.=' korang layankan jelah heh*

dulu sempat lah jugak saya bergelar student Uni for 3 months. saya quit sebab tak seronok study sana. boleh? act seronok je study sana, tapi kalau hati ni dah tak minat nak study sana, den tak boleh cakap apo eh. so bermula lah kisah penganggur terhormat kat rumah =.='  ada siapa siapa nak bagi saya kerja? *sempat lagi kau*


memang seronok lah kan dapat duduk dorm yang ada 20 orang dalam tu. mahunya roboh bangunan kitorang buekk nyooo! *tapi macam kat sekolah berasrama pulek doh =.='*

best sebab satu dorm semua sekepala. weekend tengok movies ramai ramai guna lappy yang cinonet je screen dia. haha. peluk sana peluk sini. tettttttt! haihh apo pulok cito pelok pelok ni eh. korean, omputih, melayu semua kitorang tengok. studynya entah terbang kemana dah.

time tu cerita korea Boys Over Flower pemesss gilakk lah kan. last year? pemes lagi ke cerita tu? alah still hot hot lagi lah. mana taknye, hero dia kacakk ouh!! dok kitorang layan layan cerita tu dengan akak senior semua, sorang kawan cakap "eh abid(bukan nama sebenar), muka Jan Di(heroin) sama lah macam muka kau! time kau free hair"


heh? saya yang agak terpinga pinga senyum sumbing jelah. then sorang lagi cakap " ha'ah lah abid! sama!" adehhh~ memang parah mereka semua tu =.=' dan setiap kali mereka tengok cerita tu, dorang akan panggil saya "abid abid! cepat tengok akak kau ni!" hahahaha. kelakar =.=' akak senior siap cakap lagi "abid, aku nak tengok akak kau ni. kau nak tengok tak?" sabauu jelah haku.

time cerita BOF kat 8TV, my adik ada jugak cakap yang muka Jan Di tu macam muka saya. tang mana yang sama tu saya tak tahu lah. jauh bebenor mok tengoknye eh!

p/s : sila pengsan kalau rasa macam dah senoneng je baca entry perasan saya ni. peace *_^




thanks awak sudi layan ini entry

14 gadis & jejaka hot komen ! on "::Geum Jan Di kakak saya?::"

chii on April 8, 2011 at 12:28 PM said...

best bangat citer tu...arghh

abid = jan di?? nak sainnnnn :d

marshmallow on April 8, 2011 at 12:36 PM said...

@chii
kan, best kan. best sgt ouh! tak jemu tengok. heeeee~

ouh, perli ke ni? ekekekeke >.<

alyaclumsy on April 8, 2011 at 1:42 PM said...

i pun suka tgk cite neyh, gu jun pyo handsomeeeee, wahwah, haha

marshmallow on April 8, 2011 at 3:43 PM said...

alyaclumsy : dia mmg lah tersgt handsome dear! auuwwww~ hot sgt!! ekekeke >.<

i am S!L4H.. on April 9, 2011 at 2:11 AM said...

haha.mmg best ramai2 tgok movie. lg2 1 kepala. tp klo yg x 1 kepale tu nk wat ape erh? hentak kt dinding bole? ngaaaa

Miz Novexx on April 9, 2011 at 1:55 PM said...

Miz suke nengok katun ramai2, hahah
kitorang juz 2 org jer sebilik tapi Miz pegi ketuk bilik membe len ajak dorang kumpul dlm bilik Miz... kdg2 kitorang pegi bilik len pulak... ehehe bestnyer!!! tapi skang xleh dh sbb nak exam

rina mohamed on April 9, 2011 at 2:40 PM said...

abiddd ,rina suka jun pyo !! HOT .haha .jandi pn suka jugak .

jandi cute , abid pn cute ! ^____^

kira kekuri on April 9, 2011 at 3:22 PM said...

haha cik marshmallow mcm jan di, comey tuh la pasal ,kakak kamu Jan Di~ sama comey ~ hahaa cite tuhh best! tag kamoo,jom join if ada kelapangan :)

http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

kira kekuri on April 9, 2011 at 3:22 PM said...

haha cik marshmallow mcm jan di, comey tuh la pasal ,kakak kamu Jan Di~ sama comey ~ hahaa cite tuhh best! tag kamoo,jom join if ada kelapangan :)

http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

qila on April 9, 2011 at 5:58 PM said...

sama-sama comel lah kak abid! :)

chii on April 9, 2011 at 11:39 PM said...

mana ada perli..tp mungkin gak ar kot..sebab muka kamu pun kan ala2 cina sket :p

bunga on April 10, 2011 at 11:20 AM said...

best2..bunagd ah beli..hehe

ketawariang on April 13, 2011 at 2:45 PM said...

huhu...cerita BOF ni mmg best.... xbsr nk tgk ending, trus beli dvd...hehe...

Mr tunang pn x dipedulikan masa nk habiskan BOF ni... best!

Orkid Edyliyne @ OrkEd on April 20, 2011 at 12:52 PM said...

hehhe... bermuka artis gitu kan...
comellah tu....
mungkin tang comelnya yang sama agaknya...
hehe (main2 je)
(n_n)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea