Wednesday, February 23, 2011

::FAFAU DILAMAR OLEH MACHO GUY SECARA LIVE DI RADIO::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 9:27 AM
MORNING oLLssss!
korang tahu tak? tahu? tak?
eh eh, men2 pulak. hihihi
fafau kena lamar dengan jejaka secara live dekat radio! http://www.cute-smiley.com
gler kentang lah jejaka tuh.
waa salute kat mamat tuh.
gler berani macho sume lah.
sampai nnges si fafau tuh bila dengarhttp://www.cute-smiley.com
dat guy ckp nk jadikan fafau suri hidup dia.

jelesh pulak lah aku camgini.
takde ke jejaka2 yang berani camtu nak lamar waa kt radio jgk?http://www.cute-smiley.com
hahahaha mengong lah pulak.
berangan kuat ea. ishh3
confirm waa akn nanges terharu sampai banjir nih rumah.
cukup2 lah tuh awak berangan.
jgn harap ye nak ada org lamar awak camgitu.http://www.cute-smiley.com

p/s : perkara paling bahagia http://www.cute-smiley.com bagi gadis ialah bila dilamar oleh jejaka !



thanks awak sudi layan ini entry

7 gadis & jejaka hot komen ! on "::FAFAU DILAMAR OLEH MACHO GUY SECARA LIVE DI RADIO::"

Budak Giler Cadbury on February 23, 2011 at 9:49 AM said...

ecece da na kawen sgt ke syg -.-

marshmallow on February 23, 2011 at 9:55 AM said...

errr hehehe nampak ea mcm nak kawen sgt?
adehhh kantoi sudaa. =.='
hahahaha :)

Schubert Serenade on February 23, 2011 at 11:00 AM said...

serious??whos that guy??propose btul2 ke tipu??haha...xpela kot..fafau kn xkawen lg..kahkah!!

chii on February 23, 2011 at 11:18 AM said...

alaaa..ruginya x dgr hot fm td =(

betul tuh..saat dilamar lelaki yg kita syg..mmg tu saat yg diimpikan

marshmallow on February 23, 2011 at 11:23 AM said...

schubert serenade : yg betul2 lah dear.
cikgu kot jejaka tuh. haha klaka. pastu fafau ckp kat jejaka tuh nanti dia add fb guna akaun private fb dia. hihihi

chii : hehe rugi tak dpt dgr fafau nnges sbb terharu. hihihi
kan kan kan? mmg tuh saat yg di tunggu. hahah walawehhh~

rina mohamed on February 23, 2011 at 3:16 PM said...

waaahhhh~ betul ehh ? swittt gila . rugi tak dengar tadi T_T

marshmallow on February 23, 2011 at 3:27 PM said...

rina : betul lah dear. hihi mmg sweet sgt2.
time tuh dah start berangan dh bestnya kalo ada jejaka buat camgitu jgk kat saya. ahahaha :)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea