Thursday, February 24, 2011

::jikalau aku doremon.....::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 10:37 AM
OKIES !
jikalau aku doremon.
hihi saya di tag oleh CIK EPOLA utk join ini contest.
demi CIK EPOLA tersayang, mak http://www.cute-smiley.com sanggup nak !
hehehe melalut sudaa~

CIK NURUL ATIKA yang bikin ini contest ya.


okay, kalo saya doremon yang monteL2 tuh,
saya akan bagi bdn saya slim melim je ea.
mkn http://www.cute-smiley.com bape banyak yg saya suka pon stiLL slim je
ahaha boley tak camgitu?
soo tak payah lah saya dok seksa diri pegi diet.
adehhh~http://www.cute-smiley.com
power jugak camgitu ek.

haa dah mula berangan dah nih.
pastu saya akn mintak supaya 
senyuman saya yang sumbing kambing http://www.cute-smiley.com nih,
jadi senyuman palinggggg manis http://www.cute-smiley.com mcm marshmallow
yang lembik2 tuh ea.
mmg power lah kan.

hahahaha berangan http://www.cute-smiley.com kuat !

so, saya tag ini 3 kawan ya,
l
l
V


thanks awak sudi layan ini entry

8 gadis & jejaka hot komen ! on "::jikalau aku doremon.....::"

chii on February 24, 2011 at 11:18 AM said...

ishk..slim juga jd isu..hehehe

DaK CoMoT on February 24, 2011 at 11:19 AM said...

da join!tQ marshmallow!^_^

marshmallow on February 24, 2011 at 11:33 AM said...

chii : hehe msti lah dear.
sape tamao slommm wooo.
hehehe :)

marshmallow on February 24, 2011 at 11:34 AM said...

dak comot : thanks dear join :)
cun lah !

Epola on February 24, 2011 at 12:26 PM said...

sape suroh join? HAHA.
lalala~ wekk ! :P

EPOLA,jemput singgah

Nurul Atika on February 24, 2011 at 1:27 PM said...

sekarang pun senyuman kamo0 manis, dear..

gud luck k yunk..

marshmallow on February 24, 2011 at 2:02 PM said...

epola : perghh sentap lah camgini. sob3~
hahaha kedekutttt! :P

marshmallow on February 24, 2011 at 2:03 PM said...

nurul atika : hihi mana nya yang manis.
tak suka senyum kot.
thanks dear :)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea