Thursday, February 24, 2011

::tutorial join HEARTBEAT::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 3:09 PM
HAI awak2 , and awak , and awak , and biawak !
apa nih merepek.http://www.cute-smiley.com
ishhh sekeh karang.

entry kali nih saya nak share camne nak join HEARTBEAT.
ahaha padahal bru lagi seyh.
ishhh3. takpo ehh.
usaha lift kejayaan okies !http://www.cute-smiley.com

otai2 kata, kalo kita dpt bwk kamu2 yang hot2 tuh
pegi register HEARTBEAT, kita akn dpt rm2.
yokoyoko?http://www.cute-smiley.com
saya sendiri pon tak tahu lah kamu2 yang hot nih.

so jom join ramai2 ini HEARTBEAT !
ayoooohhhhhhh !http://www.cute-smiley.com

1 - klik banner bawah nih kalo awak2 nak join ya



2 - klik ICON HEARTBEAT yang mcm saya petakkan tuh



3 - klik CREATE ACCOUNT pastu isi lah segala maklumat bagai yg dia mtk.


4 - bila awak2 suma dah siap isi, awak2 sume yg hot nih pegi klik JOIN HB!AFFILIATE


5 - then, awak2 klik ONLINE APPLICATION ya. isi soklan2 time dajah 1 dulu.
eh eh, bukan. hihihi isi apa yg dia mtk ya.


6 - klik GET A CODE 


7 - copy code yang macam saya bulatkan tuh. ikut awak2 lah ya nak yang 
HORIZONTAL, VERTICAL, SQUARE or TEXT LINKS ya


8 - kalau awak2 sume nak check earning, boleh klik MY HB!AFFILIATE ya


haa dah siap. awak2 sume letak lah banner tmpat yg org nampak.
yang mcm biasa tuh. yang gitu2 tuh okies!

GOOD LUCK OLLLSSSSS!

http://www.cute-smiley.com



thanks awak sudi layan ini entry

6 gadis & jejaka hot komen ! on "::tutorial join HEARTBEAT::"

M[i]$Z[a]C[k] on February 25, 2011 at 1:30 AM said...

macam menarik ;)

marshmallow on February 25, 2011 at 7:22 AM said...

hehe mmg menarik.
jum2 join!
mana tahu masyukkk.
hehehe :)

kira kekuri on February 25, 2011 at 8:33 AM said...

wahh nampak menarik, u kena kena tag dear..jom join nak? =DD

http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/02/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

marshmallow on February 25, 2011 at 8:38 AM said...

nampak je menarik.
hehe jom try~
okay dear. cekidaout!
hehe

chii on February 26, 2011 at 11:14 AM said...

chii join da..tq cikgu :d

marshmallow on February 26, 2011 at 1:28 PM said...

okies aje dear :)
hehehe cikgu pulak :P

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea