Tuesday, March 1, 2011

::Segman promote blogger mempunyai kurang dari 250 follower::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 9:43 PM
kali ni saya di tagged oleh cik epola yang kiut miut ni untuk join segmen ni.
heheh thanks dear.
cik yuyue yang bina ini segmen ya.



so siapa siapa nak join, just klik cik yuyue and banner kat atas ya. 
cik yuyue bagi kita copy paste je syarat syarat penyertaan. hehe cun lah.


* Harus lar jd follower yuyue dulu..biase lar tuh kan2??xsusah pown :)


*Copy banner diatas yg yuyue sediakan lam entry nieyh (kat atas)..bukan header blog yuyue okeyh :) dan pastikan korang linkkan terus kepada entry nieyh..

*Buat satu entry atau korang copy paste ajer syarat2 nieyh..xpayah nk wat entry panjang2 :)

*Selepas daa siap sume..sila tinggalkan link entry korang kat komen entry nieyh oke..bukan kat chatbox :)

*Tag seberapa ramai rakan yg korang nk,follower dyeorang hendaklah kurang daripada 250 follower..


okay selepas tu saya nak tag kawan saya yang hot ni okay.

l
l
V




thanks awak sudi layan ini entry

4 gadis & jejaka hot komen ! on "::Segman promote blogger mempunyai kurang dari 250 follower::"

HAJAR hasan on March 1, 2011 at 11:02 PM said...

tq dear~ akan join. jap eyk. ;)

marshmallow on March 1, 2011 at 11:06 PM said...

hehe orite dear :)
take your time.
weheeee~

chii on March 1, 2011 at 11:26 PM said...

wuwuw..memandangkan chii punya mmg sgt kurang dr 250..makanya chii akan wat :D

thanks eh

marshmallow on March 1, 2011 at 11:33 PM said...

weheee~
chii nak buat!
suka lah camgini >.<
thanks chii :)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea