Monday, February 28, 2011

::baby yang sangat chumiL::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 12:09 AM
ASSALAMUALAIKUM
rindu pulak saya sama kamu kamu yang hot ni.
tadi saya jalan jalan and baca entry cik epal

ada satu entry pasal budak kecik chumiL gila sangat.
perghhh tetiba je saya jadi nak baby jugak bila tengok si nina tu.
ahahaha tak boleh blah!

so, point kat sini, saya nak baby macam nina.
nak nak nakkk!!!

http://www.cute-smiley.com

thanks awak sudi layan ini entry

4 gadis & jejaka hot komen ! on "::baby yang sangat chumiL::"

Orkid Edyliyne @ OrkEd on February 28, 2011 at 11:21 AM said...

nina tu memang comel...
semua orang pun nak baby macam dia...
hehheh...
(n_n)

marshmallow on February 28, 2011 at 11:44 AM said...

hehe chumiL sgt kan.
gerammm.
best hidup dapat baby macam dia.
nak doa dari skarang lah :)

KUREKURE COMEL on February 28, 2011 at 10:21 PM said...

tuan blog ni comel jgk kan...
kita kan sama2 comel...hehehe...


nk jgk tu...

marshmallow on February 28, 2011 at 10:31 PM said...

haha yeahh!
kita samasama comeL.

*perasaan mula menguasai diri :)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea