Monday, February 28, 2011

::entry saya tak boleh komen::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 9:13 AM
SELAMAT PAGI semua.
pagi pagi dah berblog.
tak senonoh betul.
heh heh.

lepas tu first thing saya buat, tengok saya punya shoutmix.
cik epola bilang tak boleh komen lagi.
huaaaaa kenapa ni?
tulah nak sangat buat itu buat ini sama blog ni
haa padan muka kau!

saya pun lebih pantas dari kilat betulkan lah apa yang patut.
nasib baik boleh.
kentut ayam serama betul lah.

thanks bagitahu saya yang blog saya ni tak boleh komen.

p/s : ada ke blogger nak komen entry entry saya ni? heh heh



thanks awak sudi layan ini entry

20 gadis & jejaka hot komen ! on "::entry saya tak boleh komen::"

Epola on February 28, 2011 at 9:27 AM said...

haha! yey! yey! da bole spam byk2 kt blog marshmallow =p

no biggie dear. pop-up window kn lagi sng.
tmbh sng klau tade word verification tu.hehe :)

marshmallow on February 28, 2011 at 9:31 AM said...

hehehe yeayyyy!!
gembira pulak.

hehe tamao word verification tu ea?
okies dear! hehe

alimin on February 28, 2011 at 10:18 AM said...

bleh komen gak kat sini...lalala

chii on February 28, 2011 at 10:19 AM said...

alamek..chii terguna akaun ayah lgik..adeih

marshmallow on February 28, 2011 at 10:31 AM said...

chii : hehehe encik alimin tuh akaun ayah chii ya?
hehe takpe2 :)
dah boleh komen dah :)

Ted on February 28, 2011 at 11:18 AM said...

hehe, hari tu masuk nak komen tp memang tak dapet. Tp tak gtau pulak takleh komen..sis, open comment dulu, br kita tgk ada yg komen ke tak.hehe

chii on February 28, 2011 at 11:39 AM said...

ha ah..dia dok anta email td..chii lupa plak nk logout..skali masuk post sini..tekan enter..nasib baik perasan :p

marshmallow on February 28, 2011 at 11:41 AM said...

ted : hehe lah yeke?
nape tak gitau?
hehe x tahu pun x boleh komen tau.
sorry okay dear :)
hehe nih dah boleh komen dah.
wehuuuuuu~

marshmallow on February 28, 2011 at 11:42 AM said...

chii : hehe sokay lah dear.
haa nasib baik pasan.
kalo tak chii guna je akaun ayh kat sume blog. hehehe :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd on February 28, 2011 at 12:11 PM said...

kadang benda2 ni tersilap sikit je mesti dah tak boleh nak commentlah...
hilanglah...
yang penting tenang dulu...
baru boleh berfikir...
hehhehe...
(n_n)

marshmallow on February 28, 2011 at 12:17 PM said...

orked : hehe betul lah.
tu lah gatal sgt nak buat tu buat nih.
nasib baik boleh betulkan balik n ada yg tegur :)
hehehe kalo tak menangis lah saya :D

Epola on February 28, 2011 at 2:49 PM said...

sape yg baek sgt nk menegur tu?
mst lawa kan.hihiks =p

chii on February 28, 2011 at 5:13 PM said...

alamek..dear..shoutbox x bleh lg plak..

marshmallow on February 28, 2011 at 7:24 PM said...

epola : haha mesti lah lawa. sgt baik.
hehe nasib baik ada dia. selamat saya :) hehehehe

marshmallow on February 28, 2011 at 7:25 PM said...

chii : shoutbox saya tak boleh?
alamak. masalah chatbox pulak.
adeh~ gimana ni?

KUREKURE COMEL on February 28, 2011 at 10:20 PM said...

mina pun compius...


nnti tukarkan lalalas tu kpd sila komen saya tau...hehehe...


gurau je tau..

marshmallow on February 28, 2011 at 10:31 PM said...

hehe okies dear :)
saya menurut perintah.
heh heh thanks gtau dear :)

azharr on March 1, 2011 at 12:11 AM said...

ok sy cuba

marshmallow on March 1, 2011 at 12:28 AM said...

heh heh silakan mencuba lagi ya tiap2 hari :)

CEO on December 9, 2011 at 9:23 AM said...

camne nak buad lau x ley k0men? sya pun ade mslah tu skrg. hai0 =(

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea