Monday, March 21, 2011

::berpeluh-peluh::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 3:10 PM

sangat berpeluh peluh okay lepas terkinja kinja(menari nari) macam kijang.
sangat seronok! tapi penat ouh. sampai mamai. heh? =.='
yelah, my jejaka comel called tadi, tapi boleh pulak saya  pergi tekan red button kan. ouh nasib baik dia chill. HAHA sorry dear. penat lah. untuk awak jugak kan? winks~ haha gediks ouh aku ni =.='
okay, sangat sangat berpeluh. tak selesa =.=' mahu mandi. wewittttt!

p/s : saya tak sabar nak tunggu hari rabu tiba. >.< weeeee~



thanks awak sudi layan ini entry

22 gadis & jejaka hot komen ! on "::berpeluh-peluh::"

fawzeah zea on March 21, 2011 at 3:16 PM said...

ari rabu da ape erk??heheheh sibuk je zea nie hehehehe;D

miss'ENH on March 21, 2011 at 3:44 PM said...

huh..g mandi tuu.. :)

marshmallow on March 21, 2011 at 4:01 PM said...

@fawzeah zea
HEHE tak sibuk pun dear.
hari sejarah dlm hidup abid. ekekeke >.<

marshmallow on March 21, 2011 at 4:01 PM said...

@miss'ENH
HAHA sudah wangi pun. winks~

rina mohamed on March 21, 2011 at 4:18 PM said...

ecece~
abid bersenam dmi
org tersayang !
HAHA

abid .apa ada
pd hari RABU ? :P

khaifaiz on March 21, 2011 at 4:28 PM said...

haha.. kompom kecewa ble call di off kn...

P/S: Marsmallow.. khai ingat nk suggest suruh besarkn sikit font entri.. berpinor mata den..


sori ek.. x spttnye khai tegur..

marshmallow on March 21, 2011 at 5:22 PM said...

@rina mohamed
HAHA poyo tak?
nak tahu ke hari rabu ada apa?
HEHE ada ler. mana bleh gtau. tunggu rina blanje kfc dulu. lalalalalala~

marshmallow on March 21, 2011 at 5:24 PM said...

@khaifaiz
HAHA yeke kecewa?
bak kata ayat khaifaiz 'idak ler kecewa' HEHEHE :D

okay der, i'll change it. HEHE thanks tau tegur. weeeeee~ ^^,

qila on March 21, 2011 at 6:11 PM said...

hehe..mesti dating tuh hari rabu. :D
dahsyat lah suka teramat sampai peluh2 haa.. :)

rina mohamed on March 21, 2011 at 10:00 PM said...

HAHA .asal lak rina kena blanja abid neh ?

tanak tahu la kalau macam tu :P

chii on March 21, 2011 at 10:08 PM said...

rajin nya..chii pun da lama x kuar peluh ni..huwaaa..kalo soh lari2..sure semput..adeih

marshmallow on March 22, 2011 at 8:44 AM said...

@qila
hahaha yeke dating? tetttttt!
hehehe suka sgt >.<

marshmallow on March 22, 2011 at 8:45 AM said...

@rina mohamed
haha mesti lah rina kena belanja saya dulu. ekekekeke :P

marshmallow on March 22, 2011 at 8:46 AM said...

@chii
malas sebenarnya. hehe tapi nak jugak. slowslow chii :)

Abang Stalker on March 22, 2011 at 12:08 PM said...

cehh..dik abid nk g dating bt preparation tu..mengecilkn tubuh.haha..

p/s: klu seseorg ikhlas menyintai kita,dia akn terima sgl kekurangan kita. ;)

bunga on March 22, 2011 at 12:20 PM said...

berpeluh ni kadang2 best..dapat hilangkan stress..

marshmallow on March 22, 2011 at 12:35 PM said...

@Abang Stalker
haha harus okay :D
betul tu. dia tak kesa pun. tp tak salah kalau nak jadi yang lebih baik kan? hahaha :)

marshmallow on March 22, 2011 at 12:35 PM said...

@bunga
yup. betul tu. tapi kaki cramp. ouh =.='

Miziey on March 22, 2011 at 12:43 PM said...

ada apa hari rabu? amek result SPM eyk? klau mcm tu all da best 4 u.. dats if u amek result SPM ler..
:)

marshmallow on March 24, 2011 at 8:20 AM said...

@Miziey
ouh, tak lah. result spm saya keluar tahun lepas dah. heeeeee~

Orkid Edyliyne @ OrkEd on March 26, 2011 at 3:06 PM said...

masuk tarian ke???
hehe... seronoknya...
(n_n)

marshmallow on April 5, 2011 at 11:56 AM said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd
hehe tak lah. saje exercise. ngeeee~

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea