Sunday, March 20, 2011

::SNOWALK i-CITY::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 4:20 AM
ASSALAMUALAIKUM oLLssss! lama kot tak update blog saya ni. agak berhabuk ye. haha poyo je =.=' okay first of all, sorry kat siapa siapa yang terindu, merindui saya ea. hahaha perasan gila lah minah ni. haishh tak boleh jadi ni. ada ke orang nak rindu kat haku ni?

okay, lupakan pasal rindu merindu ni. saya jadi TERmalas nak update blog sebab haritu balik kampung. then pergi semenyih hantar adik balik rumah abang. hari ahad dia dah kena balik SSP dah. sebab cuti sekolah dah nak habis. ni pun baru sampai rumah okay. haha keadaan sebenarnya ngantuk okay.

sebenarnya nak share pasal kitorang pergi i-CITY. sangat seronok kot masuk kat SNOWALK tu. errr nak tunggu pergi london maybe lambat lah kot. so kat i-CITY pun okay lah kan. haha. tiket nak masuk SNOWALK RM25-adult RM20-children. okay what?

korang layan je lah pictures kitorang ea. wewittttttt!

|
|
|
|

snap picture dulu. lalalalala~

snap lagi.

dan lagi~
ouh poyo gila minah ni =.='
dan ni jugak =.='

sangat sopan saya duduk. mcm pengantin =.='

okay lagi sbb baru masuk.

main slide. okay, sangat licin. bahaya.

ready nak turun. wehuuuu~

hasilnya macam ni =.='

di hempap olah si EL anak gajah. sgt berat =.='

abang hend boleh bareng bareng?

iqram dengan ibu.

sangat takut main benda alah ni =.='

mummu haani & EL. wowwww!
my adiksss~

HAHA sejuk okay.

aik, awak main bola adik?


iqram main lari lari dengan handzalah.

before balik snap picture ramai ramai ouh.

okay, tak tahan mau pulang

|
|
|
|

sangat seronok okay. next time kena pakai kasut. tak tahan ouh. beku okay kaki kalau pakai selipar. haihh. tulah, tak nak dengar cakap mak suruh pakai kasut. padan muka! haha. nak sewa kasut kat sana sama je kot. still sejuk jugak. samdol kedodol betul lah.


thanks awak sudi layan ini entry

26 gadis & jejaka hot komen ! on "::SNOWALK i-CITY::"

Orkid Edyliyne @ OrkEd on March 20, 2011 at 6:51 AM said...

bestnya..
bilalah OE dapat pergi macam nie...
inilah orang tak suka berjalan... tapi teringin nak pergi...
heheh...
best sangat...

iqram comel... mahu pinjam bolehkah???
(n_n)

khaifaiz on March 20, 2011 at 10:30 AM said...

wah.. dah ada snow kt I-City.. ni yg kene pegi nih

bunga on March 20, 2011 at 10:40 AM said...

saja kan..kan.nak wak bunga jeles..:<

marshmallow on March 20, 2011 at 11:21 AM said...

OE : hehe sgt best. kalau jalanjalan pergi sana okay what. sekali sekala. hihi

haha iqram mmg. dahi dia lebam benjoL. ekeke jatuh. OE mau pinjam ka? tanya parents dorg ea. hihihi

marshmallow on March 20, 2011 at 11:22 AM said...

khaifaiz : harus pergi sana. bekukan badan :)

marshmallow on March 20, 2011 at 11:22 AM said...

bunga : HEHE mana ada nak bagi bunga jelez. nak share je lah dear. HEHEHE

-[miracle]- on March 20, 2011 at 11:44 AM said...

walaweyhh! best seyhh ! :D
aritu g icity, tapi ta masuk dalam tmpt salji nehh. jelez jelez :D

marshmallow on March 20, 2011 at 11:54 AM said...

miracle : hehe takpe next time pergi i-city, masuk sana okay. tak mau jelez jelez. hehehe tapi sgt seronok kat dalam tu >.< hehehe

coffeepinkee on March 20, 2011 at 1:08 PM said...

bes nyer ! <33

marshmallow on March 20, 2011 at 1:12 PM said...

coffeepinkee: sangat best! >.< heee~

rina mohamed on March 20, 2011 at 4:39 PM said...

patut la lama abid tak update!
pegi bercuti
rupanyewwww .
I jeles okayy T__T

marshmallow on March 20, 2011 at 5:13 PM said...

@rina mohamed
HAHA sorry dear.
termalas nak update lah dear.
tamao jelez jelez.
nanti kita g samasama ea.
*errr terjanji lg ngan rina =.='

qila on March 20, 2011 at 6:30 PM said...

seronoknya! :)

marshmallow on March 21, 2011 at 8:57 AM said...

@qila
hehe sangat seronok :)

hantu GiGi on March 21, 2011 at 9:00 AM said...

best ke dlm ais tuh??!

marshmallow on March 21, 2011 at 9:46 AM said...

@hantu GiGi
best lah nurul. dapat main slide kat dalam tu. menarik :) winks~

i am S!L4H.. on March 21, 2011 at 10:30 AM said...

wahh cantik2.
tgok gmba dh rase cm kt obersea plak kannn. hee

marshmallow on March 21, 2011 at 11:05 AM said...

@i am S!L4H..
haa kan? hehe so jom pergi! HEHE :)

CahayaCintaIlahi on March 21, 2011 at 12:11 PM said...

wah beshnye yunk..
ble g ni? tak ajak pung hehe
guau je.. neway besh nye pat
masuk dalam tu .sonok je tengok huhu

marshmallow on March 21, 2011 at 12:17 PM said...

@CahayaCintaIlahi
jumaat haritu.
hehe kalau saya ajak sure cci tak mau ikut :P
boleh tahan best lah dalam tu. cuma sejuk sgt. tak tahan ouh =.='

aimi shahida on March 21, 2011 at 12:42 PM said...

wau bestnyaaa!
ngeee bape ringgit ek masok?

sejuk sgt tak ?

Hashira Yusoff on March 21, 2011 at 2:19 PM said...

huaaaaa!!! sangat besh ler... iCity tu kat mane yunk? 0_0?

marshmallow on March 21, 2011 at 2:52 PM said...

@aimi shahida
adult rm25 je.
sgt sejuk okay. sampai tulang sejuk dia.
kalau msuk, bibir rasa tebal je sbb sejuk sgt. HAHAHA

marshmallow on March 21, 2011 at 2:54 PM said...

@Hashira Yusoff
i-city kat shah alam.
kat bahagian mana ek. lupa lah =.='
yang penting dia ada turun tangga baru nampak tempat snowalk tu :)

fawzeah zea on March 21, 2011 at 2:56 PM said...

skli pndang mcm kt london,2 kli pndang kt paris,3 kli pndang...lahh kt mesia je,,hehehehe;D nice place dear..

marshmallow on March 21, 2011 at 4:00 PM said...

@fawzeah zea
hehe kan? mcm kat obesis kan? hihihi
zea pun boleh pergi what :)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea