Thursday, March 10, 2011

::dimanakah blog CIK CHII?::

dikarut oleh marshmallow semasa jam 10:49 PM
HAI oLLssss!
kepada tuan blog How's Life Bout, CIK CHII, 
kenapa saya klik url awak tapi tak boleh?
konpius =.='

macam mana saya nak jenguk awak dear? dah rindu ni. weeeee~
please bagitahu saya kenapa. tulunn tulunnnn!

ni url beliau ------> http://chikum4risa.fzone.com.my/

boleh tak korang pergi kat blog dia? tak boleh kan. haa dah cakap dah. hmmmm~
chii, kalau awak datang sini, bagitahu kenapa tau dear. or awak private kan.
sangat sangat konpius =.='



thanks awak sudi layan ini entry

17 gadis & jejaka hot komen ! on "::dimanakah blog CIK CHII?::"

kira kekuri on March 10, 2011 at 11:05 PM said...

entah mana blog dia arr?? :(

marshmallow on March 10, 2011 at 11:09 PM said...

kan? semalam okay kot. pagi tadi tak boleh. tp tadi dia ada comment entry. mana blog kamu ni lalink >.<

chii on March 10, 2011 at 11:46 PM said...

heheh..sorry ya..blog chii skrg tgh renovate..ada probs sket..insya Allah ptg sok akan beroperasi spt biasa :)

marshmallow on March 10, 2011 at 11:51 PM said...

hehehe baru lah rasa lega. weee~
rindu kat rumah chii lah :)
tgh renovate? weeee taksabar nak tunggu. ehehe sokay dear. take your time. besok ptg saya terjah ea. heeee~

CahayaCintaIlahi on March 11, 2011 at 8:19 AM said...

hehe sy pun kenal cik chii ni
ngeeee.. mana awak ? mane hilang??
hehe jwpnnye ada kat atas ni weeee
ok2.. take ur tyme jangan hilang dari dunia blog ok ;)

chii on March 11, 2011 at 10:12 AM said...

marshmallow
thanks eh..adeih..sampai wat announcement plak eh ..insya Allah..akan cuba di atasi masalah secepat yg mungkin ya :)

cci
eheh..chii kenal cahaya juga..x ilang pun..ada je..cuma umah ada probs sket..so kena tunggu siap renovate ..br chii bitau sumer nnt ya..thanks

marshmallow on March 11, 2011 at 2:39 PM said...

cci : heee cci pun tertanya tanya kan? nasib baik dah dpt jwapan. weeeee~

chii : sokay syg. no biggie. cuma wondering je kenapa tak boleh. heee so dah tahu, lega denn :)

bunga on March 13, 2011 at 11:52 AM said...

emm..bunga xberkenalan g ngn tuan umah itu..

chii on March 13, 2011 at 7:48 PM said...

hi dear..mn ilang ni..ehehe..
sowi dear..umah chii masih x siap lg ni :( admin bz plak

Cik Sue on March 13, 2011 at 10:35 PM said...

dah ok dah rumah chii..jom terjah.. =))

marshmallow on March 15, 2011 at 9:01 AM said...

bunga : ehehe jom berkenalan ngn chii. best :)

marshmallow on March 15, 2011 at 9:02 AM said...

chii : hai chii. sorry dear. saya balik kampung ler. ehehe agak berhabuk lah blog saya. dah pergi dah rumah chii malam td. wewittt! ehehe :)

marshmallow on March 15, 2011 at 9:03 AM said...

cik sue : yup. dh okay dah. jom terjah ramai ramai :)

Orkid Edyliyne @ OrkEd on March 20, 2011 at 6:52 AM said...

alahai... kesian kamu...

marshmallow on March 20, 2011 at 11:27 AM said...

OE : kesian kan. tapi skng rumah dia dah okay dah. HEHE terjah ramairamai jom.

Memo_Hazel on March 24, 2011 at 4:07 PM said...

best nyer!!! nak jugak.

marshmallow on March 24, 2011 at 5:57 PM said...

@Memo_Hazel
awak nak apa dear? hehe nanti saya bagi :)

 

..marshmallowlife.. Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Birthday Gift Idea